Lubbers Logistics Group breidt dienstenpakket uit

22 jun 2018Service

Als gewaardeerde klant kent u al jaren onze specialistische transportdiensten voor de “ Upstream ” Olie & Gas industrie. Hierbij willen wij u graag informeren dat wij nu ook actief zijn binnen andere industriële sectoren met soortgelijke eisen op het gebied van complexe transport en logistieke dienstverlening. Tevens introduceren wij Lubbers Global Freight , een divisie die vanuit het recent geopende kantoor op Schiphol dienstverlening op maat biedt voor wereldwijde transportprojecten.

Dit betekent dat ook klanten buiten de “ Upstream ” Olie – & Gas industrie nu nog beter gebruik kunnen maken van onze gespecialiseerde logistieke dienstverlening. Daarbij richten wij ons onder meer op de volgende sectoren:“ Midstream ” Olie & Gas,“ Renewable Energy”, Maritiem, (zware) Hijs – & Hefindustrie en de Baggerindustrie. Onze medewerkers zijn hiervoor uitstekend gekwalificeerd. Tevens zal ons netwerk verder worden ontwikkeld en geoptimaliseerd om deze segmenten nog beter te kunnen bedienen. De opening van een nieuwe vestiging aan de Waalhaven in Rotterdam is daar een voorbeeld van.

Op basis van onze ruime kennis en ervaring als transporteur kunnen wij klanten nu van dienst zijn met project gerelateerde vrachtoplossingen op wereldwijde basis. Deze dienstverlening vormt een sterke combinatie met ons Europese wegtransport netwerk. Hierbij zoeken we actief naar samenwerkingen met andere expediteurs en logistieke dienstverleners om onze klanten maximale toegevoegde waarde te leveren.

Nieuwe branding om beter aan te sluiten bij uw behoefte.

We hebben ook het Lubbers – merk vernieuwd om zo nog beter aan te sluiten bij de marktvraag en onze nieuwe propositie. Als onderdeel van onze herpositionering introduceren we drie product labels, elk met een eigen herkenbaar logo; Lubbers Road Transport voor Europees wegtransport, Lubbers Global Freight voor wereldwijde “ forwarding ” en Lubbers Projects & Services biedt personeel en expertise voor complexe logistieke projecten.

Wilt u meer weten over de product labels of andere ontwikkelingen? Brengt u dan een bezoekje aan onze nieuwe website of geeft u ons een belletje.

Meer nieuws in deze categorie

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Welke (facilitaire) opleiding past bij mij?

Als professional wil je in ontwikkeling blijven. Toch is het niet altijd makkelijk om de stap naar een opleiding écht te zetten. Een van de belemmeringen is de keuze van de juiste facilitaire opleiding. Een opleiding die goed past bij je werk, ervaring en interesses....

Lees meer
Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer 1

Gebouwbeheer gaat veel verder dan goed zorgen voor het gebouw waarin jij en je collega’s werken. Het is een afgeleide van de visie en de doelstellingen van je organisatie. Voor facilitair medewerkers is het de uitdaging om de belangen van de organisatie en medewerkers...

Lees meer