Drie winnaars voor Eemsdelta Innovatieprijzen

11 nov 2015Nieuws

 In Delfzijl zijn donderdagavond de Eemsdelta Innovatieprijzen uitgereikt. Dat gebeurde in de Evenementenhal tijdens een bijeenkomst van netwerkorganisatie Eemshaven.info.
Goed voor de regio
De prijzen zijn bedoeld voor ondernemers met vernieuwende ideeën die goed zijn voor de regio. Er waren drie winnaars: 'My Tec' kreeg de prijs voor het verbinden van onderwijs met het bedrijfsleven en 'Omega Green' voor het produceren van kunststof op basis van algen.
De stichting 'Door Mensen Hier Voor Mensen Daar' werd onderscheiden voor een project waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden ingezet voor het produceren van hulpgoederen.

5000 euro
Alle drie winnaars kregen een cheque ter waarde van 5000 euro. Dat geld mogen ze gebruiken voor het verder uitwerken van hun plannen.

 

Bron: RTVNoord.nl

 

 

Meer nieuws in deze categorie

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Evenement ‘Vaart maken met internationalisering’

Graag nodigen we jou uit om op maandag 27 juni op een unieke locatie in de Eemshaven deel te nemen aan ons evenement ‘Vaart maken met internationalisering’. Op de net geopende Romantika van Holland Norway Lines nemen we jou een middag mee in de wereld van...

Lees meer