Drie winnaars voor Eemsdelta Innovatieprijzen

11 nov 2015Nieuws

 In Delfzijl zijn donderdagavond de Eemsdelta Innovatieprijzen uitgereikt. Dat gebeurde in de Evenementenhal tijdens een bijeenkomst van netwerkorganisatie Eemshaven.info.
Goed voor de regio
De prijzen zijn bedoeld voor ondernemers met vernieuwende ideeën die goed zijn voor de regio. Er waren drie winnaars: 'My Tec' kreeg de prijs voor het verbinden van onderwijs met het bedrijfsleven en 'Omega Green' voor het produceren van kunststof op basis van algen.
De stichting 'Door Mensen Hier Voor Mensen Daar' werd onderscheiden voor een project waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden ingezet voor het produceren van hulpgoederen.

5000 euro
Alle drie winnaars kregen een cheque ter waarde van 5000 euro. Dat geld mogen ze gebruiken voor het verder uitwerken van hun plannen.

 

Bron: RTVNoord.nl

 

 

Meer nieuws in deze categorie

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Eemshaven van start

Start bouw het 67.000 vierkante meter grote bedrijfsverzamelgebouw van het Zwitserse Necron in de Eemshaven is een feit Aan de Borkumweg in de Eemshaven gaat de Zwitserse projectontwikkelaar, Necron Group AG (‘Necron’) het grondwerk starten voor de bouw van een...

Lees meer