Drie winnaars voor Eemsdelta Innovatieprijzen

11 nov 2015Nieuws

 In Delfzijl zijn donderdagavond de Eemsdelta Innovatieprijzen uitgereikt. Dat gebeurde in de Evenementenhal tijdens een bijeenkomst van netwerkorganisatie Eemshaven.info.
Goed voor de regio
De prijzen zijn bedoeld voor ondernemers met vernieuwende ideeën die goed zijn voor de regio. Er waren drie winnaars: 'My Tec' kreeg de prijs voor het verbinden van onderwijs met het bedrijfsleven en 'Omega Green' voor het produceren van kunststof op basis van algen.
De stichting 'Door Mensen Hier Voor Mensen Daar' werd onderscheiden voor een project waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden ingezet voor het produceren van hulpgoederen.

5000 euro
Alle drie winnaars kregen een cheque ter waarde van 5000 euro. Dat geld mogen ze gebruiken voor het verder uitwerken van hun plannen.

 

Bron: RTVNoord.nl

 

 

Meer nieuws in deze categorie

Eemshaven.info Nieuwsbrief 04

Eemshaven.info kijkt terug op een mooi, eerste half jaar van 2024. Zo hebben we 2 interessante, goedbezochte, netwerkbijeenkomsten gehouden, hebben we 2 actieve evenementen gehad en hebben we een mooie themabijeenkomst meegemaakt in het Flonk-Hotel. Daarnaast heb ik...

Lees meer